Kuva metsälammelta
Wood4U, Suomalaisen puun mystiikkaa

 

 

 

 

 

 

 

 

Classic tuoteperhe on alkuperäistä Wood4U valikoimaa.

Classic -korut ovat leppää ja pääosin puu on lakattua.

Lisänä voi olla metallisia ketjuja tai koristeita.

 

Tuoteperheeseen kuuluu:

Korvakoruja, Kaulakoruja, Rintakoruja, Rannekoruja

Leppälaatta kaulakoru

Classic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katajakorut ovat saaneet valikoimassa nyt oman vankan jalansijan. Korut ovat käsittelemätöntä silkinhienoa katajaa mitä erilaisimmissa värisävyissä oranssista valkoiseen.

Tuoteperheeseen kuuluu:

Korvakoruja, Kaulakoruja, Rintakoruja

Katajalaatta kaulakoru

Kataja

 

 

 

 

 

 

 

 

Rouhee tuoteperheen korut ovat näyttäviä kokonaisuuksia, joissa yhdistyy käsittelemätön puu ja nahka. Aiheina koruissa on mm. karhunhammas, katajaoksa ja nahkapunos. Puuna koruissa käytetään leppää tai katajaa. Korut sopivat myös naisille, jotka pitävät isommista koruista.

Tuoteperheeseen kuuluu: Kaulakoruja, Rannekoruja

 

Kataja ja leppä koruja

Rouhee

 

 

 

 

 

 

 

 

Syksykorut ovat suuren suosion. Syksykorut ovat leppää ja niihin on polttopiirretty vapaalla kädellä lehdettömiä puita. Valikoimasta löytyy sekä lakattuja että lakkaamattomia tuotteita.

Tuoteperheeseen kuuluu: Korvakoruja, Kaulakoruja

 

Syksy

Leppäinen koru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikkunakoristeet sopivat myös seinäkoristeiksi. Koristeiden aiheena on puun oma muoto kaikessa yksinkertaisuudessaan tai linnut. Linnut on saatavilla kolmen, neljän ja viiden linnun kokonaisuuksissa.

Kirjanmerkit ovat käsityötä, joissa käytän omasta metsästä kaadettua leppää. Lisäksi kirjanmerkeissä on joko nahkanauha tai ketju.

Sarja lintuja lepästä ikkunakoriste

Ikkunakoristeet ja

kirjanmerkit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shamaani korusarja ammentaa innoituksensa muinaissuomalaisuudesta, kalliomaalauksista ja pohjoisen mystisestä luonnosta. Shamaani korusarjassa esiintyvät muunmuassa porot, hirvet, karhut, pöllöt, karttakuviot ja abstraktit muodot.

 

 

Shamaani

Leppäinen kaulakoru poroaiheisella poltetulla kuviolla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kellot ovat hienoja esimerkkejä puun taipumisesta moniin muotoihin. Kellot syntyvät niin tuohesta kuin vedestä nostetusta ajopuusta tai perinteisesti puun rungosta. Malleina maisemia, halkopino tai aivan jotain muuta, jollei perinteinen pyöreä muoto sytytä.

 

 

Kellot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tauluissa löytyy mitä lumoavin todellisuus joka kumpuaa syvästä lähteestä, Suomen luonnosta ja suomalaisuudesta. Kuvioista löytyy järvimaisemia, lapin soita, lähteitä ja kuutamoita. Jos unohtuu tuijottamaan pidemmäksi aikaa, esiin saattaa nousta kasvoja tai unohtuneita paikkoja.

Taulut

Metsälampi mustavalkoinen

Wood4U

puh. 050 388 3853, e-mail: kari.moisiola(at)wood4u.fi

Y-tunnus 2590244-9, Alv rek.

copyright Wood4U, 2015