Kuva metsälammelta
Wood4U, Suomalaisen puun mystiikkaa

Tervetuloa Wood4U blogin pariin!

 

Blogissani käsittelen Suomen luontoa ja käsillätekemiseen liittyviä asioita pilke silmäkulmassa. Korujen ja sisustusesineiden lisäksi teen paljon muutakin ja suurempaa,  kuten pihakoristeita ja rakennelmia. Puu on vahvassa roolissa, mutta välillä livahtaa mukaan jotain muutakin mukavaa.

 

 

Edelliset blogit

 

Tee-Se-Itse-Shamaani

12.5.2015

 

Naamataulu

30.10.2015

 

Tekemisen riemu on tärkeämpää kuin täydellinen lopputulos.

 

Naama-taulun ajatus lähti siitä, kun moottorisahalla pilkoin puita ja samalla leikkasin kapeampia kiekkoja. Puukiekossa näin heti ”hiuskiehkuran”, joten se innoitti minut työstämään yhdestä puukiekosta kasvot.

 

Kasvot syntyivät helposti sillä oksasta leikkasin pätkät silmiksi, vinoleikkauksella nenän. Suu syntyi kaarevasta puunkappaleesta. Osat vain ruuveilla kiinni ja kasvot olivat valmiit. Tämä ei yksinään riittänyt, vaan päätin tehdä kasvot taulun muotoon. Halkaistusta puusta ruuvasin kehyksen taululle. Sitten tein päreen, johon poltin taulun nimen. Pienellä sanaleikillä syntyi Naama-taulu. Taulu on siitä lähtien ollut joka vuosi rannassamme roikkumassa kohti järvenselkää. Naapurusto tuntuu jo oppineen, että näille hulluille ilmestyy joka vuosi jotakin rantaan, ja välillä saunan terassilla istuessa kuulee, kun soutuvene koukkaa rannantuntumaan, ja mökkivieraille esitetään paikallisen kylähullun rantataidetta.

 

 

Metsälampi mustavalkoinen

Wood4U

puh. 050 388 3853, e-mail: kari.moisiola(at)wood4u.fi

Y-tunnus 2590244-9, Alv rek.

copyright Wood4U, 2015