Wood4U Oy
- Suomalaisen puun mystiikkaa -
   Koti      Uutiset ja tapahtumat

 
Wood4U TaitajaSanomissa
8.4.2015
 
TaitajaSanomat kertoo pieniä ja isoja tarinoita käsityön tekijöistä, tuotteista, palveluista ja verstaista.
Olkoonpa kysymyksessä kivi, nahka, kangas, metalli, puu, keramiikka tai näiden yhdistelmä, tuo TaitajaSanomat tekijän ja tuotteet lähemmäksi.
 
Nyt myös Wood4U on mukana TaitajaSanomien tarinoissa. Lue lisää suoraan TaitajaSanomista  

 
Wood4U korut myyntiin Sveitsiin
2.4.2015
 
Suomalaisia laatutuotteita myyvä Finnart.ch on ottanut valikoimiinsa Wood4U:n korut ja ikkunakoristeet. Finnart aloittaa heti laajalla ja monipuolisella valikoimalla, joka tarjoaa vaihtoehtoja moneen makuun. 
 
Svetisiläiset asiakkaat arvostavat suomalaista käsityötä, designiä ja laatua. Tutustu tarkemmin www.finnart.ch
 
 
 
 
Jyväskylän Kädentaitomessut Paviljongissa 28.-29.3.2015
 
Kädentaito- hyvinvointi- ja antiikkimessut, tule mukaan. 
 
Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16
Paikka: Jyväskylän Paviljonki, sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta
Liput: Aikuiset 10 € • Lapset 7-15 v. 5 € • Ryhmälippu 8 € 
 
Lisätietoja messuista löydät täältä 
 
Wood4U valloittaa Turun 21.22.3.
2.3.2015
 
Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa järjestetään Kädentaitomessut 21.22.3. samaan aikaan järjestettäville Taide- ja Antiikkimessuille pääset samalla pääsylipulla. Messut ovat avoinna molempina päivinä 10-17. Kädentaitomessut ovat C-hallissa, josta myös Wood4U:n osasto löytyy.
 
Turun Messu- ja Kongressikeskus sijaitsee osoitteessa Messukentänkatu 9-13, 20210 Turku. Lisätietoja messuista löydeät myös täältä sekä täältä: Turun messut
 
 
Kädentaitomessu Wanhassa Satamassa takana, Kiitos kaikille mukana menossa olleille!
2.3.2015
 
Kädentaito messut vetivät runsaasti väkeä Wanhaan Satamaan ja myös Wood4U:n osastolle. Kiitos mahtavasta palautteesta, mukavasta jutustelusta ja hyvästä mielestä!
 
 
 
Mustat linnut lentävät Kädentaitomessuille Wanhaan Satamaan 28.2.-1.3.2015
13.1.2015
 
Wood4U on mukana Kädentaitomessuilla Wanhassa Satamassa 28.2.-1.3. omalla messuosastolla.Tule tutustumaan uudistuneeseen ilmeeseen Wood4U:n messuosastolle A10. Uutuustuotteina mm. mustat linnut.
Helsingin Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä.
Tervetuloa viihtymään Wanhan Sataman tunnelmalliseen miljööseen Helsingin Katajanokalle, Pikku Satamaatu 3-5, 00160 Helsinki.
 
Lue myös lisää  Kädentaitomessut 
 
Wood4U mukana myös Kädentaitomessuilla Turussa 21.-22.3. ja Jyväskylässä 28.-29.3. 
 
 
Joulumyyjäiset Finnssissä lauantaina 13.12.
27.11.2014
 
Finnssin upeassa kartanoympäristössä, jonne kannattaa tullajo pelkästään miliöön vuoksi, järjestetään joulumyyjäiset. Tule tekemään löytöjä pukinkonttiin: tarjolla mm. joulusia herkkuja, huopatöitä, kasseja... vaikka mitä. Ja luonnollisesti mukana on myös Wood4U, tarjolla laaja koruvalikoima, myös miehille sopivia, sekä ikkunakoristeita vaikkapa isovanhemmille.
 
Finnsin ravintolasta joulubuffet klo 10.30-13.30. Tarjolla perinteisiä jouluherkkuja ja jotain uudempaankin.
 
Finns, Finnsinmäki 4, Espoo (Finnsin mäen löydät Kauklahdenväylän ja Kehä III kainalosta, Kauklahden väylältä Mankin risteystä vastapäätä.) 
 
 
WeeGeen joulumyyjäiset 22.-23.11.
3.11.2014
 
Tule mukaan WeeGeen leppoisaan joulumyyjäistunnelmaan 22.-23.11. Myyjäiset ovat avoinna molempina päivinä klo 11-17. Joulutapahtuman ajan myös kaikkiin talon museoihin on maksuton sisäänpääsy. WeeGeen museoissa on viikonloppuna paljon ohjelmaa. Viikonlopun aikana voi kuunnella esimerkiksi satuja, tehdä joulupaperia, askarrella oma joulukalenteri tai vanhoista kirjoista joulukoristeita, osallistua kellokalenteriopastuksille ja paljon muuta. WeeGeen kahvila SIS. Deli + Café tarjoilee herkkuja koko aukiolon ajan. Jouluinen brunssi on tarjolla kumpanakin päivänä klo 10-14 välisenä aikana. Jouluista live-musiikkia.
 
Lue lisää osoitteesta www.weegee.fi
 
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, 02100 Tapiola, Espoo
 


 
Kädentaitomessut takana, kiitos kaikille osallistujille!
22.9.2014
 
Helsingin Wanhassa Satamassa 20.-21.9. pidetyt Kädentaitomessut olivat tunnellmalliset täynnä hyvää tuulta kaunista katsottavaa.
 
Wood4U lanseerasi messuilla kaksi tuoteperhettä: Syksyn ja Ikkunakoristeet. Molemmat saivat hyvän vastaanoton ja nyt tuotteet päivitetään myös jälleenmyyjien valikoimiin.
 
 

 Syksy -koruja
  
 
 
Wood4U tuotteen nyt saatavilla myös Helsingin keskustasta

1.9.2014

 

Wood4U tuotteet löydät aivan Senaatintorin kupeesta Mai Niemen Finnish Fairytale Shopista, Katariinankatu 4B, Vanha Bock.
 
Finnish Fairytale on kestävää ja tietoista muoti -ja design kulttuuria. Se on uutta ja ainutlaatuista suomalaista ja pohjoismaista designia, modernia folklorea, joka on yhdistelmä alkuvoimaista elämystä, käytännön hyvinvointia, henkisyyttä ja luonnonläheistyyttä. Finnish Fairytale on runonneulontaa, tämän ajan Kalevala Saaga.
 
Tarjolla on laaja valikoima Wood4U koruja: Kataja korva- ja kaulakoruja, Miesten kaula- ja rannekoruja sekä Classic tuoteperheen korva- ja kaulakoruja.
 
Lue lisää nettisivuilta tai Facebookista

 

Kädentaitomessut Wanhassa Satamassa 20.-21.9.

31.8.2014
 
Wood4U on mukana Kädentaitomessuilla Wanhassa Satamassa 20.-21.9. omalla messuosastolla. Wood4U uutuutena messuilla esitellään kaksi uutta tuoteperhettä: Ikkunakoristeet ja Syksy- korut.
Ikkunakoristeet ilahduttavat syksy ja talvi-iltoja, varaudu jo jouluun ja osta suomalaista käsityöstä lahjaksi. Syksy -koruperhe on kaunista leppää, johon on polttopiirretty lehdettömiä puita. Haikeaa kauneutta sinulle. Muista myös elokuun uutuudet Kataja- ja Miehet-tuoteperheet.

Helsingin Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä.

Tervetuloa viihtymään Wanhan Sataman tunnelmalliseen miljööseen Helsingin Katajanokalle.
 
Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-17
Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5
Liput: Aikuiset 10 € • Lapset 7-15 v. 5 € • Ryhmälippu 8 €
 
Lue myös lisää  Kädentaitomessut 

 

Wood4U mukana Espoo-päivän menossa 30.8.2014

7.8.2014
 
Espoo-päivänä järjestetään Omnian tiloissa, Kirkkokatu 16, Hyvän mielen lauantai. Wood4U osallistuu omalla ständillä.
 
Tutustu Espoo-päivän ohjelmaan:  Espoopäivä 
 
Espoo-päivän kunniaksi julkaistaan kaksi tuoteperhettä: Kataja ja Miesten korut.
 
KATAJA
Katajakorut ovat saaneet Wood4U-tuoteperheessä nyt oman vankan jalansijan. Katajakoruja löytyy niin korva-, ranne- kun kaulakoruina. Eri värisävyistä oranssista ruskean kautta valkoiseen löytyy jokaiselle varmasti mieluisia tuotteita. Katajakoruvalikoima on laaja: pituussuunnassa sahatut laattakorut, poikittaissuunnassa sahatut vuosirengaskorut sekä paljas oksa, jossä näkyy luonnon oma muotoilu.
 
MIESTEN KORUT
Wood4U miesten korut ovat rouheita, näyttäviä kokonaisuuksia, joissa yhdistetään käsittelemätön puu ja musta nahka. Korut sopivat etenkin nuorekkaaseen makuun. Vakioaiheita koruissa ovat mm. karhunhanmmas, katajaoksa, suorakulmio ja nahkapunos. Puuna koruissa käytetään leppää ja katajaa. Korut sopivat myös naisille, jotka pitävät suurista, näyttävistä koruista.
 

Wood4U korut myyntiin Kudeaitta Shopissa

 
23.6.2014
 
KUDE AITTA Shop sijaitsee vanhassa vilja-aitassa Oittaan Kartanon upeassa miljöössä. KUDE AITTA Shopissa on myynnissä valikoituja tuotteita, joilla on kaikilla tarina taustallaan. Useita oivaltavia ja käytänöllisiä tuotteita suomalaisilta merkeiltä, valmistajilta sekä käsityöläisiltä. Inspiroidu myymälästä, joka on kuin tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä.
 
 
 

 

Uutuustuote: Kirjanmerkit

 
14.5.2014
 
Wood4U:n uusin tuote perhe on kirjanmerkit. Kuten korutkin, kirjanmerkit on tehty itsekaadetusta, kotimaisesta puusta käsityönä. Puun lisäksi kirjanmerkissä on joko ketju tai nahkanauha.
 
Katso myös TUOTTEET
 

 

Wood4U korut myyntiin Studio Pomsiin

 
6.5.2014
 
Studio Pomsi on hyvänmielen ompelimo, jossa voit teettää oman lempivaatteesin ja nyt myös hankkia siihen sopivan korun.
 
Studio Pomsi sijaitsee Espoon keskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.
 
Tutustu Studio Pomsiin osoitteessa www.studiopomsi.fi
 

 

 
 
 

Wood4U mukana Hyvän Mielen Keskiviikossa 7.5.

28.4.2014
Omniassa, Kirkkokatu 16 A, järjestetään 7.5. klo 11-18 Hyvän Mielen Keskiviikko. Päivässä paljon mukavia tapahtumia:
Aurinkokivessä voi mennä hemmotteluhoitoon tai kehonkoostumusmittaukseen, sekä hankkia lahjokortteja äidille.
Ravintola Henricus on avoinna ja tarjolla iltapäivällä tapaksia, Kookoskuppilassa Minna's Mat maistiaisia, ja OmniaShopilla Wood4U sekä House of Simone koruesittelyjä!
 
Tule tutustumaan miten Wood4U korut syntyvät. Samalla voit teettää mieleisesi puukorun itsellesi tai lahjaksi.
 
 
 
Katso lisää 30.5. Länsiväylästä, 5.5. Metrolehdestä tai suoraan OmniaShopin sivuilta: OmniaShop 

 
 
 
 
 
 
 
 

Wood4U Liikelahjoiksi

14.2.2014
Wood4U tuotteita on nyt mahdollisuus hankkia liikelahjoiksi suoraan tekijältä.
Hanki yrityksellesi todella yksilöllisiä liikelahjoja, jotka ovat kotimaista käsityöstä, suomalaisesta puusta. Erinomainen liikelahja etenkin ulkolaisille vieraille.
Katso yhteystiedot kohdasta "tietoa meistä" ja pyydä tarjous.
 
 


 

Wood4U tuotteet nyt OmniaShopissa

1.2.2014
Helmikuun 2014 alusta Wood4U tuotteet ovat tulleet myyntiin Espooseen OmniaShoppiin, Kirkkokatu 16A, Espoo.
Kestävän kehityksen myymälä OmniaShop on kädentaidoista kiinnostuneen aarrearkku. OmniaShop on ekologisten tuotteiden ja palveluiden myynti- ja esittelytila.

Elämyksellisestä myymälästä löydät uniikkeja tuotteita. Lisätietoja löydät sosiaalisen median kanavista OmniaShopin Facebook- ja Pinterest-sivuilta.