Wood4U Oy
- Suomalaisen puun mystiikkaa -
   Koti      Tuotteet
 

Wood4U tuoteperheet


Classic

Classic tuoteperhe on alkuperäistä Wood4U valikoimaa. Classic -korut ovat leppää ja pääosin puu on lakattua. Lisänä voi olla metallisia ketjuja tai koristeita.
 
Tuoteperheeseen kuuluu:
Korvakorut
Kaulakorut
Rintakorut
Rannekorut
 
 
Syksy
Syksykorut ovat suuren suosion. Syksykorut ovat leppää ja niihin on polttopiirretty vapaalla kädellä lehdettömiä puita. Valikoimasta löytyy sekä lakattuja että lakkaamattomia tuotteita.
 
Tuoteperheeseen kuuluu:
Korvakorut
Kaulakorut
 
 

Kataja

Katajakorut ovat saaneet valikoimassa nyt oman vankan jalansijan.Korut ovat käsittelemätöntä silkinhienoa katajaa mitä erilaisimmissa värisävyissa oranssista valkoiseen.
 
Tuoteperheeseen kuuluu:
Korvakoruja
Kaulakoruja
Rintakoruja
 
 
 
Ikkunakoristeet
Ikkunakoristeet sopivat myös seinäkoristeiksi. Koristeiden aiheena on puun oma muoto kaikessa yksinkertaisuudessaan tai linnut. Linnut on saatavilla kolmen, neljän ja viiden linnun kokonaisuuksissa.
 


Miehet
Miehet tuoteperhe on rouheita, näyttäviä kokokonaisuuksia, joissa yhdistyy käsittelemätön puu ja nahka. Aiheina koruissa on mm. karhunhammas, katajaoksa ja nahkapunos. Puuna koruissa käytetään leppää tai katajaa. Korut sopivat myös naisille, jotka pitävät isommista koruista.
Tuoteperheeseen kuuluu:
Kaulakorut
Rannekorut
 
 
 
Kirjanmerkit
Kirjanmerkit ovat käsityötä, joissa käytän omasta metsästä kaadettua leppää. Lisäksi kirjanmerkeissä on joko nahkanauha tai ketju.