Wood4U Oy
- Suomalaisen puun mystiikkaa -
   Koti      Tietoja meistä

Wood4U:n tarina:

 
Wood4U:n ajatus syntyi 2000-luvun puolivälissä, kun olin pilkkomassa halkoja saunanpesään. Puun kauneus huikaisi: on haaskausta polttaa jotain näin kaunista. Niinpä aloin miettimään kauniin puun hyödyntämistä. Näin syntyivät ensimmäiset puukorut.
Wood4U tuotteiden valmistus alkaa siitä, että valitsen omasta metsästä valmistukseen sopivan puun.  Jokaiseen koruun pyrin löytämään yksityiskohdan kuten oksankohdan, vaurion tai mutkan. Käytännössä puu sanoo minulle, millainen koru se haluaa olla, minä olen puulle väline uudelleen syntymiseen, eikä toisinpäin.
 
Kun aloitan työstön, en koskaan tiedä, millainen koru lopputuloksena syntyy.
 
Puiden sahauksen, muotoilun ja hionnan teen aina käsityönä. Lopuksi osa koruista saa  seitsenkertaisen sivellinlakkauksen.  Koruhin käytän nikkelitöntä korumetallia.

Kaikki korut teen silmämääräisesti, ilman muotteja tai malleja. Tämä tekee koruista täysin yksilöllisiä, jopa niin pitkälle, että yksikään korvakorupari ei ole identtinen, vaan toinen koru eroaa toisesta. 
Puista:

Leppä:

Puun nimi ”leppä” tulee vanhasta, itämerensuomalaisissa kielissä esiintyneestä, verta tarkoittavasta sanasta. Nimellä viitataan lepän punertavaan puuainekseen: vahingoittunut lepän pinta muuttuu punaiseksi ja haava näyttää verestävältä

Kataja:

Katajan sydänpuu erottuu pintapuusta hiukan tummemman värinsä tähden. Pintapuu on kapea-alainen, väriltään vaaleankellertävä. Sydänpuu on tavallisesti kellan- tai punertavanruskea, usein violettiin vivahtava. Katajalle ominaisia ovat myös epätäydelliset vuosilustot, jolloin vuosilustorengas ei ole kasvanut yhtenäiseksi renkaaksi.


 

 

Liikelahjamyynti yrityksille

 

Wood4U tuotteita on nyt myös mahdollisuut hankkia yritykselle liikelahjaksi. Katso vierestä yhteystiedot ja pyydä tarjous.
 
 Uniikki, Suomessa kotimaisesta puusta käsintehty koru on erinomainen liikelahja etenkin ulkolaisille vieraille ja asiakkaille.
 
 
 
Jälleenmyyjäksi?
 
Haluatko ottaa upeat Wood4U puukorut myyntiin? Pyydä tuotetiedot sähkköpostilla tai soittamalla.
 
Wood4U pakettiin kuuluu aina korujen lisäksi asiakkaille jaettavat esitteet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tuote- ja esitetelineet sekä Wood4U:n tarina-taulut sopimuksen mukaan. 
 
 
 

Yhteystiedot:

 

Wood4U

 
kari.moisiola (at) wood4u.fi
puh: 050 388 3853
 
Y-tunnus: 2590244-9 
 
Wood4U on Suomen Yrittäjien jäsen